31 Mart 2012 Cumartesi

MUHTEŞEM YÜZYIL PASTASI

İki gündür oldukça hareketliydi mutfağımız.Hepimizin merakla takip ettiği Muhteşem Yüzyıl, Yabancı Damat gibi dizilerin, Vavien, Okul gibi başarılı filmlerin yönetmeni Yağmur Taylan'ın oğlu Hakancan'ın 19.yaşgünü kutlama pastası siparişini hazırladım.Elbette hal böyle olunca, Hakancan'ın annesi sevgili Aslı Hn. ile birlikte pastalarının 'klaket' şeklinde olmasına karar verdik.Çok emek verdim ve beğenerek teslim ettim.
Nice senelere Hakancan! :)


27 Mart 2012 Salı

KIBRIS KURABİYE KURSU-25 MAYIS

GALATASARAY PASTASI



Sakine Hn. sitemizde Fenerbahçe pastasını görmüş, çok beğenmiş...fakat maalesef bana bir gün önceden haber verdiği için, Galatasaraylı oğlu Ali'nin 16. yaşgünü pastasını apartopar hazırlayabildim.

Sizlerle paylaşıyorum...:)

BRIDAL SHOWER PASTASI




Lena ve Teoman çifti için zevkle hazırladığım, içi fıstıklı ve vanilyalı krema dolgulu, istekleri üzerine beyaz ve altın güllerle süslediğim bridal shower pastası. :)
Ömür boyu mutluluklar dilerim !

22 Mart 2012 Perşembe

FENERBAHÇE PASTASI


Sevgili Filiz Hanım'ın isteği üzerine, fanatik Fenerbahçe'li eşinin doğumgünü kutlaması için hazırladığım pastayı hazırlarken, Fenerbahçe'li olmamama rağmen çok keyif aldım.
Özellikle Alex formalı, kupa taşıyan fener kanaryası, beni gülümsettiği gibi, onların da yüzünü güldürmüş...:) ve tüm konuklarıyla afiyetle yemişler.Nice yaşlara Halil Bey !

NİŞAN CUPCAKE'LERİ


SEVGİLİYE CUPCAKE'LER

DOĞUM GÜNÜ CUPCAKE'LERİ

BEBEK CUPCAKE'LERİ


SEVGİLİLER GÜNÜ KURABİYELERİ

YILBAŞI KURABİYELERİ

BEBEK KURABİYELERİ

DÜĞÜN KURABİYELERİ

PRENSES TACI KURABİYELERİ

NİŞAN KURABİYELERİ

ÖRDEK KURABİYE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...